Profil

En stærk partner

Høj service

Driftsikker kvalitet

Virksomheden:


Sweepline ApS arbejder med udvikling og produktion af specialmaskiner samt professionelt salg af små og store maskiner til private og erhverv.


Virksomheden er grundlagt i 2015 og arbejder med en erfaring på mere end 30 år indenfor salg og produktion til industrien med produkter af særdeles høj kvalitet.


Sweepline har løftet fremstillingen af specialmaskiner og producerer på eget værksted udfra kundens idéer og ønsker med udgangspunkt i egne erfaringer.


Vi leverer produkter og professionel service   til Landbrug, Skov, Frugt og Bær, Have-/Park og Vejsektoren samt den almene Industri.


Udover fremstilling og produktion har vi import og forhandling af et bredt maskinprogram  fra vores samarbejdspartnere. Produktprogrammet spænder vidt og udbygges løbende udfra ønsker og efterspørgsel.


Vi er altid klar til nye udfordringer indenfor udvikling og salg af nye maskiner.

Salg, service  og produktion siden 2000


Firmaets sevice og montage afdeling, er  alsidig og fleksibel med en solid erfaring der altid står klar til at rykke ud.


Med eget værksted, konstruktionsafdeling og samlet 30 års erfaring  er vi i stand til at leverel koste og saltspredere  af høj kvalitet og efter gældende normer.


Vores primære arbejdsområder er indenfor landbrug, have- og park sektoren samt bygge- og entreprenørbranchen.


Kontakt os for en  uforpligtende samtale  omkring service og vedligehold af maskinparken!

ADDRESS:

Fjællebrovejen 15, 5762 Vester Skerninge  -DK

Phone: +45 41 27 27 17

Email: info@sweepline.dk

CVR nr.: 36737891

PHONE OPENING HOURS:

Monday to Friday - 8 AM to 16 PM

Saturday - CLOSED

Sunday - CLOSED